Förutom denna restaurang, driver hon restaurangerna i Mariestad, Skara och Falköping.
Besöket handlade om att visa
kvalitetsarbetet inom McDonald’s
internutbldningarna för
anställda och sist men inte minst djuromsorgen.Vi gjorde besök såväl bakom disken i restaurangen, som på en gård i Tun som är leverantör av kött till hamburgarna.
En av många synpunkter som
framkom var hur mycket nytta den sänkta restaurangmomsen gjort för möjligheten
att kunna anställa och behålla framförallt ung personal.
Något som i hög grad är
aktuellt att hitta alla möjliga utvägar för idag.
Carina Wilhelmsson, som
brinner för företagsfrågor och för sin personal, berättade att McDonald’s restauranger
ofta är en bra startpunkt för ungdomar som ska ut i arbetslivet.
Det de tar med sig
därifrån är arbetslivserfarenhet och en insikt i vad som krävs för att driva
ett företag framgångsrikt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar